LIPOCSOL 1000


LIPOCSOL 1000 je jedinstveni liposomalni dodatak prehrani sa sadržajem C vitamina, sa istaknutom biokorisnošću preko 90%, koji je udoban izbor u slučajevima, kada je potrebna veća doza.

Količina: 500 ml


Cijena: 390 kn

Opis


Vitamin C je potreban za zdravu imunološku zaštitu, štiti stanice od oksidativnog stresa, igra ulogu u stvaranju kolagena, čime se održava struktura i funkcija vene, kostiju, hrskavice, zubi i desni. Ona ima ulogu u proizvodnji stanične energije u brojnim metaboličkim procesima. Podržava funkcioniranje živčanog sustava. (Prema Comission Regulation EU 432/2012 objavljen u Official Journal of the European Union; List of Permitted Health Claims; 2012.05.25.)

KADA JE OPRAVDANA VELIKA DOZA VITAMINA C:

U razdoblju gripe i prehlade, za izbjegavanje infekcija dišnih puteva. Pogotovo kroničnim bolesnicima dišnih puteva.
U akutnoj fazi kroničnih bolesti.
Za vrijeme oporavka od akutnih i kroničnih bolesti.
Za vrijeme bolovanja od malignih bolesti (za prevenciju, za pripremu na terapiju, ili za potporu terapije).
Za pušače 4,5 br> Za odrasle stanovnike velegradova, u cilju savladanja djelovanja izrazitog opterećenja slobodnih radikala (zagađenje zraka, konzumiranje konzerviranih namirnica, itd.).
U periodu života pod pojačanim tjelesnim i duševnim naporom.
Za vrijeme trajnoj izloženosti stresu

Napomena


PREPORUČENA DOZA: za opću prevenciju, održavanje kondicije, dnevno 1 x 5 ml. U slučaju potrebe može se preporučiti uzimanje najviše 3 x 5 ml. Žličica za mjerenje je priložena u ambalaži proizvoda.

KONTRAINDIKACIJE: Proizvod u tragovima može sadržati sojinu bjelančevinu. Ljudi, koji pate od alergije na soju, moraju s oprezom isprobati proizvod.