LIPOMACULASOL


LIPOMACULASOL je jedinstveno formulirani liposomski proizvod vitamina i antioksidansa za zaštitu očiju, koji može biti učinkovit u sprječavanju starosne makularne degeneracije (AMD *).

Cijena: 370 kn

Opis


KAKO DJELUJE INTERIEALTH LIPOMACULASOL? Sadrži brojne antioksidanse (lutein, likopen i ksantine), koji se zgušnjavaju u tkivu oka i lokalno štite mrežnicu od slobodnih radikala stvorenih plavim i UV svjetlom. Liposomna tehnologija pruža osobitu bioraspoloživost za ove aktivne tvari.

AMD je najčešći uzrok starosnog poremećaja i gubitka vida u Europi i SAD-u. Zahvaljujući liposomalnoj tehnologiji proizvodnje INTERHEALTH LIPOMACULASOL sadrži najviše biološki raspoloživih tvari za zaštitu vida. Uzimanje se preporučuje ljudima, koji spadaju u istaknutu rizičnu skupinu prema slijedećem:

dob oko 60 godina
član obitelji boluje od AMD
pripada kavkaskoj (bijeloj) rasi,
pretilost / dijabetes / visok krvni tlak, pušač,
izložen prirodnoj sunčevoj svjetlosti ili umjetnom UV svjetlu,
jednostrana ishrana (troši malo povrća, voća i svježe namirnice, a više konzervirane hrane; redovito konzumira industrijska peciva ili masnoće).

Napomena


NUSPOJAVE I KONTRAINDIKACIJE: Nisu prijavljene nuspojave pri namjenskoj uporabi. Alergija na bilo koji od sastojaka je kontraindicirana u korištenju ovog proizvoda. Proizvod može sadržavati tragove sojine bjelančevine.

Za vrijeme trudnoće i dojenja, preporučujemo prekid konzumacije proizvoda zbog nedostatka iskustva. Uzimanje s drugim proizvodima sa sadžajem vitamina A, preporučuje se samo na savjet liječnika ili ljekarnika. Slučajno predoziranje ne znači trovanea, niti obično zahtijeva liječničku pomoć. Može uzrokovati prolazne grčeve u trbuhu i proljev.

PREPORUČENA DOZA: 2 x 5 ml dnevno (žličica za mjerenje je priložena u pakiranju). Preporuča se kontinuirana upotreba. INTERHEALTH LIPOMACULASOL® ne zamjenjuje redoviti liječnički pregled, preventivne preglede, kao ni zaštitu očiju od UV svjetlosti.