LIPOMULTISOL


LipoMultiSol je jedinstveno novi dodatak prehrani, koji, zahvaljujući liposomalnoj strukturi, i u malim dozama (dnevno jednom 5 ml=jedna žličica) osigurava značajni dio potrebnih vitamina.

Cijena: 410 kn

Opis


Vitamini koji djeluju kao enzimi ili koenzimi su vitalne tvari u preciznom mehanizmu metaboličkih procesa. Neke od studija posljednjih desetljeća pokazuju, da je subklinčki manjak elemenata u tragovima, raste i u Europi i populaciji SAD-a. Pogotovo kod adolescenata i starijih osoba. INTERHEALTH LIPOMULTISOL sadrži vitaminske komponente, čiji je nedostatak najrašireniji prema istraživanjima. Visoka bioraspoloživost koja proizlazi iz liposomalne tehnologije, čini ga proizvodom, koji se prvi bira za prevladavanje subkliničkog nedostatka vitamina *.

Az INTERHEALTH LIPOMULTISOL® posebno se preporučuje (prema Comission Regulation EU432/2012 objavljen u Official Journal of the European Union; List of Permitted Health Claims; 2012.05.25): U stresnoj životnoj fazi koja znači fizičko psihičko, ili mentalno opterećenje, kao što su: privremeni teški fizički rad, ispitni rokovi za đake i studente, pripremni period sportaša itd.
Za prevenciju manjka vitamina zbog jednolične, neuravnotežene ishrane zbog bilo kog razloga.
Za potporu imuniteta u razdobljima infekcija, ili potpomaganje oporavka od bolesti.
Za odrasle stanovnike velegradova, u cilju savladanja djelovanja izrazitog opterećenja slobodnih radikala.
Za očuvanje zdravlja i vitalnosti starijih osoba, odgađajući pojavu degenerativnih stanja u starijoj dobi.

Napomena


PRIJEDLOG PRIMJENE: Za opću prevenciju i održavanje kondicije 1 x 5 ml dnevno. U slučaju potrebe može se preporučiti uzimanje najviše 3 x 5 ml dnevno. Promućkati prije jela. Žličica za mjerenje je priložena u ambalaži proizvoda.

KONTRAINDIKACIJE I UPOZORENJA: konzumiranje INTERIEALTH LIPOMULTISOL-a, ne zamjenjuje za uravnoteženu mješovitu prehranu i zdrav način života.
Bolesnici sa zatajenjem jetre ili bubrega, proizvod mogu konzumirati oprezno u skladu s propisima svog liječnika. Zatajenje oba organa je kontraindikacija za konzumiranje proizvoda.Tijekom uzimanja oralnih antikoagulanta, konzumiranje proizvoda preporučuje se samo na savjet i uz propise liječnika. Trudnicama i dojiljama ne preporučuje konzumiranje zbog nedostatka iskustva, odnosno zbog izbjegavanja predoziranja vitamina A u fetusu. Proizvod u tragovima može sadržati sojinu bjelančevinu. Ljudi, koji pate od alergije na soju, moraju s oprezom isprobati proizvod. Za optimalne rezultate preporučuje se konzumiranje proizvoda popuniti sa uzimanjem preparata sa sadržajem elemenata u tragovima.