LIPOPROSTASOL


LlPOPROSTASOL je specijalni liposomalni dodatak prehrani, koji sadrži ekstrakte ljekovitih biljaka,koji međusobno pojačavu djelovanje smanjenja rizika od BPH *. Sastojci su prirodni protuupalni, proliferativni i antioksidativni, priznati u mađarskoj i europskoj farmakopeji.

Cijena: 370 kn

Opis


Benigna Hiperplazija Prostate; je ne-kancerogeno oticanje prostate, što je najčešća urološka bolest kod muškaraca. To dovodi do urinarnih poremećaja, te do infekcija, čest je uzrok seksualne disfunkcije, što uvelike smanjuje kvalitetu života. Dugoročna i fatalna komplikacija može biti zatajenje bubrega.

Az INTERHEALTH LIPOPROSTASOL® može ublažiti simptome bolesti i tegobe, ali i usporiti napredovanje bolesti.
Može ublažiti poteškoće mokrenja, kao što su neugodno ili bolno mokrenje, slabi mlaz mokrenja, isprekidano mokrenje i osjećaj nedovoljnog pražnjenja mokraćnog mjehura.
Smanjuje učestalost mokrenja, osjećaj potrebe mokrenja, kapanje mokraće i inkontinenciju.
Smanjuje učestalost noćnog uriniranja (nychturia), omogućuje opuštajući san.
Smanjuje nelagodu ili boli u području međice, kao prvi simptom BPH *.
Povoljno djeluje na seksualne poremećaje uzrokovane prostatom.

Napomena


PREPORUKE PRIMJENE: 2 x 5 ml dnevno (žličica za mjerenje u pakiranju). Preporučljiva je kontinuirana uporaba.U slučaju uzimanja kure, preporučuju se kure od najmanje 3-4 mjeseca, sa prekidima ne duljima od toga. Ako primjena od 6 do 8 tjedana ne donosi poboljšanje ili se tegobe pojačaju, preporučljivo je obratiti se liječniku specijalisti.

Korištenje INTERHEALTH LIPOPROSTASOL-a nije zamjena za tretman liječnika specijaliste, niti redoviti pregled.

KONTRAINDIKACIJE I UPOZORENJA: Ekstrakt nara može utjecati na antikoagulantnu terapiju, stoga je u takvim slučajevima preporučljivo zatražiti savjet od svog liječnika. INTERIEALTH LIPOPROSTASOL ne utječe na vaše stanje svijesti, mentalne sposobnosti ili sposobnost za rad. Ne stvara naviku. U slučaju postojeće alergije na bilo koji od sastojaka ili napredno zatajenje bubrega, upotreba proizvoda se treba izbjegavati. Kontraindicirana je sedazololemija ili fitosterolemija (nasljedna disfunkcija masne jetre).