LIPOPROTECTOSOL


LIPOPROTECTOSOL je liposomni tekući dodatak prehrani, sa vitaminom K27,8 i vitaminom D39 ojačan magnezijem, s visokom bioraspoloživosti, za maksimalnu zaštitu stanica u razmnožavanju i zrenju.

Cijena: 370 kn

Opis


Zabilježeno je da se nedostatak vitamina D3 sve više širi i u stanovništvu razvijenih zemalja. Pored poznatog učinka vitamina D3 u stvaranju koštane srži, a time i prevenciji osteoporoze, ima i nekoliko drugih hormonski sličnih funkcija. Štiti stanice od mutacija koje se javljaju tijekom diobe stanica i sazrijevanja stanica. Pokazalo se da neke vrste karcinoma pojavljuju češće u populacijama s nedostatkom vitamina D, pa je među njima slabiji afinitet za ozdravljenje i reakcija na tradicionalno liječenje.

PRIMJENA: 1 x 5 ml dnevno. Prije uporabe promućkati.

KOME SE PREPORUČUJE INTERHEALTH LIPOPROTECTOSOL®:
Smanjenim imunitetom
Za nadoknadu vitamina starih osoba
Odraslima s rizikom od osteoporoze.
Adolescentima rizične skupine (prehrana siromašna u mliječnim proizvodima, način života sa malo sunčeve svjetlosti).
Za odrasle osobe s rizikom od malignih bolesti (za prevenciju ili sekundarnu prevenciju)

Napomena


KONTRAINDIKACIJE:
Trudnice i dojilje trebaju pripaziti na mogućnosti predoziranja vitamina D. Vitamin K2 utječe na djelovanje antikoagulansa tipa kumarin. U takvim slučajevima proizvod se može uzimati samo uz savjet liječnika. Proizvod može sadržavati tragove sojinog proteina. Bolesnici koji pate od alergije na soju, trebaju s oprezom konzumirati.

MOGUĆE NUSPOJAVE
Nuspojave su rijetke i prolazne. Prestankom konzumiranja proizvoda nestanu. Prekinite uzimanje LipoProtectoSol® ako primjećujete
mučninu, ponovljeno povraćanje.
simptome na koži kao što su: osip i / ili svrbež.
otekline očnih kapaka, lica i usana.
ubrzano kucanje srca, nelagodu u prsima, stezanje u prsištu.